China wil weer een wereldmacht worden

By 25 november 2015Roger Horn
Roger Horn Apollolaan China

opkomende markten die een steeds grotere rol beginnen te spelen, iets dat China zorgen baart. Volgens analisten bouwt China onder andere aan een nieuwe zijderoute, die de economie moet verbinden met Centraal en Zuid-Oost Azië, net als met Europa. Er wordt veel kapitaal beschikbaar gesteld om havens, spoorlijnen en wegen te bouwen in de buurlanden. Op die manier moet de handel met China gemakkelijker gaan verlopen en moet het land weer gaan gelden als een belangrijke opkomende economie.

Terug naar de tijd van voor 1842

China wil terug naar de tijd van voor 1842, toen het een belangrijke wereldmacht was en veel te vertellen had. Onder andere Dragonomics doet onderzoek naar de situatie, net als bijvoorbeeld MacKay Shields. Roger Horn geldt daar als een belangrijke analist op het gebied van opkomende markten, hij houdt de situatie goed in de gaten en probeert na te gaan hoe de verschillende markten zich in de toekomst zullen ontwikkelen.

Roger Horn als analist bij MacKay Shields

Roger Horn adviseert westerse beleggers in ieder geval goed op te letten wanneer China nieuwe investeringen doet. De kans is groot dat China nog lang niet over z’n hoogtepunt heen is, maar dat er juist grootse dingen te gebeuren staan. Het is volgens Roger Horn daarom van groot belang om China mee te nemen in de beoordeling en analyse van opkomende markten. De kans is groot dat er grote economische kansen zullen ontstaan, waardoor een investering in China wel degelijk de moeite waard kan zijn.

2 Comments

  • Johna347 schreef:

    I conceive you have remarked some very interesting points , regards for the post. fcddccgakkek

  • Smithk403 schreef:

    It is rare for me to uncover something on the web thats as entertaining and intriguing as what you have got here. Your page is sweet, your graphics are great, and whats much more, you use source that are relevant to what youre saying. That you are undoubtedly one in a million, well done! abdddkafeccddgek

Leave a Reply