Roger Horn en Apollo op de Apollolaan

Roger Horn plant Apollo aan Apollolaan

Roger Horn en Apollolaan

Roger Horn heeft een passie voor Apollo, de van oorsprong Griekse God, maar staat bekend als de Romeinse God. Roger zal jullie allereerst even iets vertellen over zijn passies. Hij heeft verschillende passies die zijn leven eigenlijk een beetje leiden. Naast de passie voor de Griekse God Apollo, zijn er een aantal dingen waar Roger Horn zijn leven uit bestaat. Wat dacht u van de natuur? De natuur is schoon. De aantrekkingskracht van mensen ontstaat bij de wildernis en de schoonheid daarvan. De bomen, de wateren. Geniet van de bloemen. Ik schreef er onlangs een KORT gedicht over:

Natuur, natuur, natuur
Roger Horn vindt het puur
Ondanks Roger Horn zijn liefde voor Faas Vastgoed
Is dat niet van korte duur
Denk goed na over de wildernis
Zoals mijn moeder zei; het is geen kattenpis
Het is veel, weinig in de toekomst
Vuil op straat is het domst
Denk aan de aarde, denk aan jouw waarde
Roger Horn, ooit geobsedeerd door Apollo
De God Apollo was als een voorbeeld
Uiteindelijk ontstonden er meer passies
Dat scheelt.

Roger Horn en boom op Apollolaan

Roger Horn zijn liefde voor de god Apollo ging zo ver, dat Roger Horn een boom op de Apollolaan liet planten. Naast dat deze straat is vernoemd naar Apollo, is de boom door Roger Horn vernoemd naar deze Griekse god. Deze combinatie is ontstaan uit zijn passie voor de God Apollo en zijn passie voor natuur. Volgens Roger Horn gaat het er steeds slechter aan toe met de natuur. Dus hoe kan hij hier een bijdrage aan leveren?

Samen met vrienden bedacht hij het idee om iets te doen aan de natuur door in iedere provincie een boom te planten die ergens voor staat. Het planten van een boom gaat niet zomaar, het is belangrijk om te bedenken wat voor boom je wil planten. Roger Horn plantte Apollo op de Apollolaan; een fruitboom. Op deze manier kunnen meerdere mensen profiteren van de boom, en wordt de aarde een handje geholpen. Wie houdt er nou niet van appels?

Roger Horn vindt Apollo een belangrijke boom. Bomen zorgen eenmaal voor zuurstof en zonder zuurstof is er geen leven meer op aard.

Roger Horn plant Apollo op de Apollolaan

Roger Horn, planter van Apollo op de Apollolaan, vindt het belangrijk dat de aarde een handje wordt geholpen. Zo plantte Roger Horn op 2 juni 2016 een boom genaamd Apollo. Dit deed hij samen met een vriendengroep. Dit kwam op tv. Dit kwam in de krant. Het was belangrijk. Het planten van bomen wordt namelijk niet meer zo vaak gedaan als vroeger. Het wordt tegenwoordig gezien als iets wat stoffig is.

Roger Horn zijn passie voor Apollo aan de Apollolaan

Het planten van Apollo begon natuurlijk niet alleen bij een liefde voor natuur. Apollo is de God en hij was erg slim.De god van het licht. De god van muziek. De god van dichtkunst. De god van spiritualiteit. God van de landbouw, de veekudden. Hij had oog voor alles wat mooi was, ook voor vrouwen. Apollo was slim en had altijd een pijl en boog bij zich. Zo kon hij zich verweren. Vraagt u zich af waarom ik altijd de faas word genoemd? Hoe is dit te koppelen aan Apollo? Ik was de faas voor verschillende mensen hun levens. Roger Horn de Faas, werd en word ik ook vaak genoemd. Een faas is een onderdeel van een wapen. Koppel dit aan de pijl en boog van Apollo et voila! Roger Horn, faas en Apollo aan de Apollolaan. De keuze voor een naam en straat van de boom was ook snel gemaakt.

De volgende keer vertel ik jullie graag meer over mijn passie voor Apollo aan de Apollolaan. Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op door het contactformulier in te vullen.

Lees vooral mijn vorige blog; Roger Horn Faas vastgoed trends

Leave a Reply